top of page
Prenumerera på Restaurangbransch.se's Nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Skribentens bildRestaurangSEO.se

Öppet Hus med Rational den12 oktober i Malmö, Göteborg och Stockholm

Uppdaterat: 12 okt. 2021

RATIONAL Scandinavia bjuder in till Öppet Hus i Malmö, Göteborg och Stockholm; en heldag med gästföreläsare, matinspiration och användartips för både nya och gamla kunder.



Välkommen Malmö på RATIONAL-dagen 12:e oktober


Gästföreläsare i Stockholm är Daniel Müllern från Unilever Food Solutions som kommer att prata om ämnet smaker och bjuda på smakrika snacks tillagade i Rationalugn.


Dagens Agenda:

08.00 - 10.00 Frukost

10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika

12.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 15.00 Mellanmål

15.00 - 16.00 A la Carte


Plats: RATIONAL, Kabingatan 11, 211 39 Malmö

Anmälan: se slutet på blogginlägget



Välkommen Göteborg på RATIONAL-dagen 12:e oktober


Gästföreläsare i Göteborg är Håkan Thörnström från Thörnströms Kök som kommer att laga mat i Rationalugnen och inspirera deltagarna.


Dagens Agenda:

08.00 - 10.00 Frukost

10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika

12.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 15.00 Mellanmål

15.00 - 16.00 A la Carte


Plats: RATIONAL, Åvägen 3a, 435 44 Mölnlycke

Anmälan: se slutet på blogginlägget



Välkommen Stockholm på RATIONAL-dagen 12:e oktober


Gästföreläsare i Stockholm är Martin Wall från Fotografiska som kommer att prata om hur du med hjälp av din Rationalugn kan ägna dig åt en mer cirkulär matlagning.


Dagens Agenda:

08.00 - 10.00 Frukost

10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika

12.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 15.00 Mellanmål

15.00 - 16.00 A la Carte


Plats: RATIONAL, Östervägen 14, 169 52 Solna

Anmälan: se slutet på blogginlägget



Här anmäler du dig till RATIONAL-dagen


Anmälan till Öppet Hus den 12:e oktober gör du till Sara Claesson, Marketing Manager på RATIONAL Scandinavia: s.claesson@rational-online.com




Det här är RATIONAL


Idag tillagas dagligen 140 miljoner rätter över hela världen i maskiner från RATIONAL.

"I mer än 46 år har vi haft som mål att erbjuda våra kunder de bästa verktygen för matlagning. När vi startade vår verksamhet år 1973 med bara 18 anställda anade ingen att denna strävan skulle utgöra grunden för vår framgång."



RATIONAL i siffror, fakta och data:
  • Mer än 600 patent, patentsökningar och användningsmönster

  • 50 000 producerade iVario fram till dags dato

  • Mer än 1 000 000 producerade kombiugn fram till dags dato

  • Mer än 46 års matlagningsforskning

  • Mer än 50 % marknadsandel för multifunktionsapparater

  • 59 användarspråk

  • 31 dotterbolag

 

Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?


Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.

Comments


bottom of page