RATIONAL Scandinavia bjuder in till Öppet Hus i Malmö, Göteborg och Stockholm; en heldag med gästföreläsare, matinspiration och användartips för både nya och gamla kunder.
Välkommen Malmö på RATIONAL-dagen 12:e oktober
Gästföreläsare i Stockholm är Daniel Müllern från Unilever Food Solutions som kommer att prata om ämnet smaker och bjuda på smakrika snacks tillagade i Rationalugn.
Dagens Agenda:
08.00 - 10.00 Frukost
10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika
12.00 - 14.00 Lunch
14.00 - 15.00 Mellanmål
15.00 - 16.00 A la Carte
Plats: RATIONAL, Kabingatan 11, 211 39 Malmö
Anmälan: se slutet på blogginlägget
Välkommen Göteborg på RATIONAL-dagen 12:e oktober
Gästföreläsare i Göteborg är Håkan Thörnström från Thörnströms Kök som kommer att laga mat i Rationalugnen och inspirera deltagarna.
Dagens Agenda:
08.00 - 10.00 Frukost
10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika
12.00 - 14.00 Lunch
14.00 - 15.00 Mellanmål
15.00 - 16.00 A la Carte
Plats: RATIONAL, Åvägen 3a, 435 44 Mölnlycke
Anmälan: se slutet på blogginlägget
Välkommen Stockholm på RATIONAL-dagen 12:e oktober
Gästföreläsare i Stockholm är Martin Wall från Fotografiska som kommer att prata om hur du med hjälp av din Rationalugn kan ägna dig åt en mer cirkulär matlagning.
Dagens Agenda:
08.00 - 10.00 Frukost
10.00 - 12.00 Bake Off/ Fika
12.00 - 14.00 Lunch
14.00 - 15.00 Mellanmål
15.00 - 16.00 A la Carte
Plats: RATIONAL, Östervägen 14, 169 52 Solna
Anmälan: se slutet på blogginlägget
Här anmäler du dig till RATIONAL-dagen
Anmälan till Öppet Hus den 12:e oktober gör du till Sara Claesson, Marketing Manager på RATIONAL Scandinavia: s.claesson@rational-online.com
Det här är RATIONAL
Idag tillagas dagligen 140 miljoner rätter över hela världen i maskiner från RATIONAL.
"I mer än 46 år har vi haft som mål att erbjuda våra kunder de bästa verktygen för matlagning. När vi startade vår verksamhet år 1973 med bara 18 anställda anade ingen att denna strävan skulle utgöra grunden för vår framgång."
RATIONAL i siffror, fakta och data:
Mer än 600 patent, patentsökningar och användningsmönster
50 000 producerade iVario fram till dags dato
Mer än 1 000 000 producerade kombiugn fram till dags dato
Mer än 46 års matlagningsforskning
Mer än 50 % marknadsandel för multifunktionsapparater
59 användarspråk
31 dotterbolag
Representerar du ett företag som har Restaurangbransch eller Besöksnäring som samarbetspartner?
Tipsa oss på kontakt@restaurangbransch.se så är chansen stor att vi tar med det i våra Branschnyheter eller vill skriva om det.
Comments